O nama

Pet Zvezdica
KontaktSmeštaj
Briga bez granica

Starački dom „Pet Zvezdica“

Sudeći prema statistikama u Srbiji sve više ljudi živi samo. Deca ili rade u inostranstvu ili zbog tempa savremenog života i prirode posla ne posećuju roditelje dovoljno, a to znači da nisu u mogućnosti da vode adekvatnu celodnevnu brigu o njima. Zbog starosti i bolesti njihova sigurnost i bezbednost su ugrožene.

Nemaju adekvatnu medicinsku pažnju i izloženi su stresu. Ovo su neki od razloga zbog kojih starački domovi postaju imperativ današnjice i neizbežna potreba budućnosti. Postoji mnogo predrasuda vezanih za staračke domove. Jedna od njih je ta da se u domove smeštaju lica o kojima nema ko da se stara, a druga je da su korisnici odlučili da provedu ostatak života u domu da ne i bili na smetnji ili na teretu porodici.

Zašto 5 zvezdica

Naša Misija

Naša misija se zasniva pre svega na podršci tokom procesa starenja, prepoznavanju različitih potreba klijenata, poboljšanju njihovog zdravstvenog stanja u domaćoj toploj atmosferi koju pružaju svi njeni zaposleni.

Zbog velikog interesovanja naših penzionera iz inostranstva da se vrate u svoju zemlju i provedu penzionerske dane u ustanovi koja odgovara švajcarskim standardima ali po pristupačnijim cenama, došli smo na ideju da napravimo saradnju sa švajcarskim kantonom Bazel i primenimo sve njihove standarde vezane za izgradnju, opremanje objekta i pružanja usluge jer su se švajcarske ustanove pokazale kao jedne od vodećih u ovoj oblasti. Naravno da su naša vrata širom otvorena i za domaće penzionere koji žele vrhunski standard i kvalitet.

Starački dom 5 zvezdica

Novi početak

Starački dom predstavlja zajednicu koju čine vršnjaci, često maltene istih godina i načina života. To je mesto gde postoji dobro druženje, pozitivna atmosfera i ovo je jedan od razloga zašto promena načina života nije toliko traumatična.
Pošaljite nam email

Vaša Poruka