Über uns

Zajednica u kojoj život dobija sasvim drugu dimenziju i kvalitet

Nova dimenzija života

O nama

Dom „Pet zvezdica“ prvi je privatni, namenski građen dom za smeštaj i negu starijih lica u Kragujevcu. U pitanju je objekat luks kategorije koji će u svakom smislu pratiti zapadnoevropske standarde – kako u pogledu izgradnje i opremljenosti, tako i u pogledu kvaliteta pružanja usluga i odnosa prema korisnicima.

Naši napori imaju za cilj podizanje kvaliteta pružanja usluge domskog smeštaja u odnosu na aktuelni standard u Srbiji. Naša misija je da ponudimo kvalitet smeštaja i uslugu koja je bolja, kompletnija i sadržajnija od usluga koje se pružaju u najskupljim i najboljim domovima na teritoriji Republike Srbije, a sve to po pristupačnim cenama za takav nivo kvaliteta.

Ono što „Pet zvezdica“ izdvaja od ostalih domova u okruženju je svakako sam položaj. Dom se gradi na Košutnjačkom visu, mirnom delu grada koji se smatra zelenim plućima Kragujevca. 100 hektara šume štitiće naš dom od gradske vreve i gužve, zbog čega ćete steći utisak da ste daleko od gradske sredine. Ipak, lokacija je udaljena svega 3km od gradskog jezgra i povezana je bulevarima sa svim značajnim institucijama i ustanovama, čineći ih veoma pristupačnim. Iz prostranog dvorišta, korisnici će imati priliku da uživaju u fantastičnom pogledu na čitav grad Kragujevac. Naš tim posvećen je stvaranju zajednice u kojoj život dobija sasvim drugu dimenziju i kvalitet. Želimo da rušimo stereotipe i  našim budućim korisnicima pružimo priliku da uplove u novu životnu avanturu.