Smeštaj

Udobnost sa 5 zvezdica

Dom „Pet zvezdica“ ima 4 etaže i predviđen je za smeštaj 100 korisnika.

Smeštajni kapacitet čine luksuzne i komforne sobe – jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne.

Nova dimenzija života

Smeštaj

Svaka jednokrevetna i dvokrevetna soba ima svoje kupatilo, dok  trokrevetne, koje su namenjene nepokretnim korisnicima, dele kupatilo – jedno na dve sobe.

Sobe su moderno i elegantno opremljene. U zavisnosti od potreba, korisnici na raspolaganju imaju klasične krevete sa dušecima od memorijske pene ili električne, zglobne medicinske krevete sa antidekubitnim dušecima. Udobnost boravka u sobama upotpunjava i drugi nameštaj uz koji je praćenje omiljenih TV programa, rad na laptopu ili čitanje knjiga i novina ugodno.

U svakoj sobi ima dovoljno mesta za odlaganje garderobe i ličnih sitnica. Garderoberi, noćni stočići, komode i police čine svakodnevno funkcionisanje u sobi znatno organizovanijim i praktičnijim.

Potpuna klimatizacija svih prostorija, pa i samih soba, garantuje našim korisnicima tople zime i prijatna leta.

Dom je obezbedio savremene uređaje koji , osim udobnosti, našim korisnicima pružaju i osećaj spokojnosti i sigurnosti. Svaka soba ima televizor sa kablovskim programima, WiFi, mini-frižider, ali i tastere za pozivanje osoblja u slučaju potrebe.

Komforne korisničke sobe projektovane su tako da tokom dana budu ispunjene prirodnim osvetljenjem. Led paneli i noćne lampe korisnicima omogućavaju da u večernjim časovima prilagođavaju ambijent.

Kupatila opremljena neklizajućom podlogom, pomagalima, kvalitetnim sanitarijama i raznovrsnim kupatilskim nameštajem pružaju našim korisnicima osećaj sigurnosti i udobnosti.

Kada su u pitanju sadržaji van soba, na prizemlju, prvom i drugom spratu nalaze se društvene prostorije opremljene sadržajima neophodnim za udoban boravak i kvalitetno popunjavanje slobodnog vremena. Vertikalna komunikacija obavlja se stepeništem i liftom. Objekat je u potpunosti prilagođen kretanju slabije pokretnih lica i osoba sa invaliditetom.