Mediji o nama

Otvaranje najsavremenijeg doma za starije u Kragujevcu (FOTO)

Prvi u lancu najsavremenijih domova za smeštaj starijih osoba Pet zvezdica biće otvoren u Kragujevcu početkom 2023. godine. Budući korisnici imaće priliku da uživaju u vrhunskim uslugama i sadržajima, a sve to na fantastičnoj lokaciji sa 60 ari dvorišta i panoramskim pogledom na čitav grad.
– U toku su završni radovi na opremanju elegantnih soba, društvenih prostorija, savremene kuhinje i moderne sale za rehabilitaciju. Očekuje nas postupak licenciranja usluge kod nadležnog ministarstva kako bismo rad započeli u skladu sa zakonom – istakla je direktorka Marija Đelić.
Zbog velikog interesovanja, Pet zvezdica pruža mogućnost rezervacije smeštaja.
Kao što je ranije naglašeno, investitori u svojim planovima imaju otvaranje lanca domova i ulaganje u objekte na Zlatiboru, Kosmaju, kao i u Beogradu i Novom Sadu.
Sve informacije o najsavremenijem privatnom domu za starije Pet zvezdica, kao i o proceduri rezervacije smeštaja zainteresovani mogu dobiti:
– pozivom na brojeve telefona – 034/610-20-40 i 066/610-20-40,
– putem elektronske pošte – info@petzvezdica.rs
– pregledom zvanične internet prezentacije – www.petzvezdica.rs.
Izvor: ekapija

Postani korisnik

postani-korisnik

Srodne teme

Otvorene rezervacije

Zbog velikog interesovanja, Dom za starija lica Pet zvezdica započeo je sa rezervacijama smeštaja. Osim mogućnosti da na vreme obezbedite mesto u najsavremenijem domu za starije, rane rezervacije donose još

Detaljnije

Završna faza radova

Dolazak lepšeg, pravog prolećnog vremena, donosi i lepe novosti sa gradilišta „Pet zvezdica“. U ovom trenutku stepen završenosti našeg objekta je oko 70%. Nakon završetka grubih građevinskih, poodmakli su i

Detaljnije