Kragujevac dobija najsavremeniji dom za starije u Srbiji

Najsavremeniji dom za smeštaj starijih osoba „Pet zvezdica“ biće otvoren u Kragujevcu sredinom naredne godine. Kao što samo ime doma govori, u pitanju je objekat koji će prevazići sve do sada viđene standarde kada je u pitanju pružanje ovakve vrste usluge u Srbiji.

Na svega 3km od gradskog jezgra, tik uz Košutnjačku šumu, daleko od gradske buke, gradi se velelepan objekat sa prostranim dvorištem iz koga će korisnici imati priliku da uživaju u fantastičnom panoramskom pogledu na grad Kragujevac.

– Pripremajući se za realizaciju ovog projekta, istraživali smo prakse i standarde najvećih svetskih lanaca domova i hotela. Namera nam je da starijima ponudimo novu dimenziju života – kao u najboljem hotelu sa pet zvezdica, ali sa servisima i uslugama koji jedan luksuzan objekat zaista čine domom – istakla je direktorka Marija Đelić.

„Pet zvezdica“ će nuditi vrhunske sadržaje. Osim luksuznih soba i savremene kuhinje u skladu sa HACCP standardom i restoranom sa pogledom na grad, korisnicima će na raspolaganju biti i bazen sa slanom vodom u dvorištu, kao i moderna sala za rehabilitaciju opremljena hidromasažnom kadom i drugim profesionalnim aparatima.

Pročitajte više na ekapija.com

Postani korisnik

postani-korisnik

Srodne teme