Mediji o nama

Kragujevac dobija najsavremeniji dom za starije u Srbiji

Najsavremeniji dom za smeštaj starijih osoba „Pet zvezdica“ biće otvoren u Kragujevcu sredinom naredne godine. Kao što samo ime doma govori, u pitanju je objekat koji će prevazići sve do sada viđene standarde kada je u pitanju pružanje ovakve vrste usluge u Srbiji.

Na svega 3km od gradskog jezgra, tik uz Košutnjačku šumu, daleko od gradske buke, gradi se velelepan objekat sa prostranim dvorištem iz koga će korisnici imati priliku da uživaju u fantastičnom panoramskom pogledu na grad Kragujevac.

– Pripremajući se za realizaciju ovog projekta, istraživali smo prakse i standarde najvećih svetskih lanaca domova i hotela. Namera nam je da starijima ponudimo novu dimenziju života – kao u najboljem hotelu sa pet zvezdica, ali sa servisima i uslugama koji jedan luksuzan objekat zaista čine domom – istakla je direktorka Marija Đelić.

„Pet zvezdica“ će nuditi vrhunske sadržaje. Osim luksuznih soba i savremene kuhinje u skladu sa HACCP standardom i restoranom sa pogledom na grad, korisnicima će na raspolaganju biti i bazen sa slanom vodom u dvorištu, kao i moderna sala za rehabilitaciju opremljena hidromasažnom kadom i drugim profesionalnim aparatima.

Pročitajte više na ekapija.com

Postani korisnik

postani-korisnik

Srodne teme

Šta je to licenca i zašto je važna?

Da bi bilo koja organizacija socijalne zaštite započela sa radom neophodno je da poseduje licencu izdatu od strane ministarstva nadležnog za socijalnu zaštitu. Licenca, prosto rečeno, predstavlja dozvolu za rad

Detaljnije

Bliži se kraj grubim radovima

Pogled na Dom „Pet zvezdica“ sve je impresivniji. Nalivena je još jedna, pretposlednja ploča. Sve smo bliži krovu i kompletiranju grubih građevinskih radova. Ponosni smo na naše majstore koji vredno

Detaljnije