Dom za starije “Pet zvezdica“ – pun pansion po ceni već od 26 eura dnevno

Svi smo svesni činjenice da je našim starijim potrebna briga i zdravstvena nega 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Takođe smo svesni činjenice da njihovi najmiliji, i pored svih napora, u većini slučajeva nisu pre svega stručni da im tu negu i pruže. Upravo iz tog razloga, u Domu za starija lica „Pet zvezdica“, potrudili smo se da korisnicima obezbedimo vrhunski smeštaj, na nivou hotela sa 5 zvezdica, zdravstvenu brigu i negu 24 časa dnevno, uredan životni prostor i dodatne sadržaje kao i pun pansion, po ceni već od 26 eura dnevno. Za sve informacije o uslovima i raspoloživosti kapaciteta, možete nas konatktirati već danas pozivom na broj telefona +381666102040, posredstvom mail adrese info@petzvezdica.rs ili putem sajta petzvezdica.rs

Dom za starije „Pet zvezdica“ nudi više paketa svojih usluga. Svaki od paketa podrazumeva: smeštaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kompletnu ishranu (3 obroka dnevno i 2 užine) uz opciono biranje obroka, usluge socijalnog radnika, radno-okupaciona terapiju i kulturno-zabavne sadržaje, čišćenje i održavanje higijene soba, pranje i preglanje ličnog veša i posteljine, dežurstvo lekara i medicinskih sestara 24/7, davanje terapija, kontrolu vitalnih funkcija, saniranje i negu manjih povreda. Na raspolaganju su i usluge frizera a sve sobe su opremljene tasterima za pozivanje osoblja, mini frižiderima, televizorima sa kablovskim programima, WiFi internetom. Ovakva usluga ne mora biti skupa jer smo pripremili paketa po ceni već od 26 evra dnevno.

Sam objekat je površine 2.000 metara kvadratnih i sastoji se od  48 komfornih soba predviđenih za smeštaj 100 korisinika. Iz objekta i uređenog dvorišta moći će da se uživa u nesvakidašnjem panoramskom pogledu ka gradu i živopisnoj okolini. U objektu korisnicima će biti na raspolaganju restoran sa zastakljenom baštom i savremenom kuhinjom, po HACCP standardu, više sala za interakciju,  radionice, kao i sala za vežbanje i rehabilitaciju korisnika opremljenom sa najmodernijim uređajima za pružanje fizikalne terapije.

Takođe, u dvorištu će, pored uređenog prostora za sedenje na otvorenom, bazena sa slanom vodom za rehabilaticiju, biti dostupan i homeopatski vrt, fontana, staklenik i mini zoo vrt sa egzotičnim vrstama ptica o kojima će brinuti korisnici.

Najvažniji segment svakako je izuzetno obučeno medicinsko i nemedicinsko osoblje ustanove koje pruža stalnu negu i pažnju tokom 24 sata, 365 dana u godini, a njihovo prisustvo je tu da podrži, ohrabri, jer se život u domu ne završava već dobija drugu dimenziju.

Misija doma za stare “Pet zvezdica” se zasniva pre svega na podršci tokom procesa starenja, prepoznavanju  različitih potreba klijenata, poboljšanju njihovog zdravstvenog stanja u domaćoj toploj atmosferi koju pružaju svi njeni zaposleni.

Sve  informacije o najsavremenijem privatnom domu za starije na Balkanu – „Pet zvezdica“ zainteresovani mogu dobiti pozivom na broj telefona +381666102040,  posredstvom mail adrese info@petzvezdica.rs ili putem sajta petzvezdica.rs

Izvor: infokg.rs

Postani korisnik

postani-korisnik

Srodne teme