Mediji o nama

Diaspora group – PET ZVEZDICA dom za starija lica

Najsavremeniji dom za smeštaj starijih osoba “Pet zvezdica” biće otvoren u Kragujevcu u drugoj polovini 2022. godine. Kao što samo ime doma govori, u pitanju je objekat koji će prevazići sve do sada viđene standarde kada je u pitanju pružanje ovakve vrste usluge u Srbiji. Naši napori imaju za cilj podizanje kvaliteta pružanja usluge domskog smeštaja u odnosu na aktuelni standard u Srbiji. Naša misija je da ponudimo kvalitet smeštaja i uslugu koja je bolja, kompletnija i sadržajnija od usluga koje se pružaju u najskupljim i najboljim domovima na teritoriji Republike Srbije, a sve to po pristupačnim cenama za takav nivo kvaliteta.

Pripremajući se za realizaciju ovog projekta, istraživali smo prakse i standarde najvećih svetskih lanaca domova i hotela. Namera nam je da starijima ponudimo novu dimenziju života – kao u najboljem hotelu sa pet zvezdica, ali sa servisima i uslugama koje jedan luksuzan objekat zaista čine domom.

Ono što „Pet zvezdica“ izdvaja od ostalih domova u okruženju je svakako sam položaj. Dom se gradi na Košutnjačkom visu, mirnom delu grada koji se smatra zelenim plućima Kragujevca. 100 hektara šume štitiće naš dom od gradske vreve i gužve, zbog čega ćete steći utisak da ste daleko od gradske sredine. Ipak, lokacija je udaljena svega 3km od gradskog jezgra i povezana je bulevarima sa svim značajnim institucijama i ustanovama, čineći ih veoma pristupačnim. Iz prostranog dvorišta, korisnici će imati priliku da uživaju u fantastičnom pogledu na čitav grad Kragujevac.

Pročitajte više na: diasporagroup.org

 

Postani korisnik

postani-korisnik

Srodne teme

Otvorene rezervacije

Zbog velikog interesovanja, Dom za starija lica Pet zvezdica započeo je sa rezervacijama smeštaja. Osim mogućnosti da na vreme obezbedite mesto u najsavremenijem domu za starije, rane rezervacije donose još

Detaljnije

Završna faza radova

Dolazak lepšeg, pravog prolećnog vremena, donosi i lepe novosti sa gradilišta „Pet zvezdica“. U ovom trenutku stepen završenosti našeg objekta je oko 70%. Nakon završetka grubih građevinskih, poodmakli su i

Detaljnije