Privatnost i politika korišćenja

DVORIŠTA
0 ari
ETAŽE
0
KORISNIKA
0
KOMFORNIH SOBA
0

Ko smo mi

Predloženi tekst: Naša adresa veb mesta je: https://dev.vebportal.rs/petzvezdica.rs.

Komentari

Predloženi tekst: Kada posetioci ostave komentare na veb mestu, skupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare kao i IP adresu posetioca i nisku korisničkog agenta njegovog pregledača veba za pomoć u otkrivanju nepoželjnog.

Anonimizovana niska napravljena od vaše adrese e-pošte (takođe nazvana i heš) može biti dostavljena usluga Gravatar da bi se videlo da li je koristite. Politika privatnosti usluga Gravatar je dostupan ovde: https://automattic.com/privaci/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša slika profila je vidljiva javnosti u smislu vašeg komentara.

Sadržaj

Predloženi tekst: Ukoliko unapredite sliku na veb mestu, trebalo bi da izbegavate pripremu slike sa ugnježenim podacima lokacije (EKSIF GPS). Posetioci veb mesta mogu da preuzmu i izvuku podatke o lokaciji sa slike sa veb mesta.

Kolačići

Predloženi tekst: Ako ostavite komentar na našem veb mestu, možete preuzeti od snimanja svog imena, adrese e-pošte i veb mesta u kolačićima. Oni su zbog vaše udobnosti tako da ne morate da ponovo popunjavate svoje detalje kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ukoliko posetite našu stranicu za prijavljivanje, postavićemo privremeni kolačić za određivanje da li vaš pregledač veba prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se nakon vašeg zatvaranja pregledača veba.

Kada se javite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića da bismo sačuvali vaše informacije prijavljivanja i vaše izbore prikaza ekrana. Kolačići prijavljivanja traju dva dana, a kolačići mogućnosti ekrana traju godinu dana. Ako izaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dve sedmice. Ukoliko se javite sa svog naloga, kolačići prijavljivanja biće uklonjeni.

Kada uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledu veba. Ovaj kolačić ne uključuje lične podatke i samo određuje ID članka koji uređuje. Ističe nakon jednog dana.

Ugneženi sadržaj sa drugih veb mesta

Predloženi tekst: Članci na ovom veb mestu mogu da sadrže ugnježeni sadržaj (npr. video snimke, slike, članke itd.). Ugnježeni sadržaj sa drugih veb mesta se nalazi na potpuno isti način kao da je vaš posetilac posetio drugo veb mesto.

Ta veb mesta mogu da prikupe podatke o vama, koristite kolačiće, ugnezde dodatno praćenje od strane treće strane i posmatraju vašu interakciju sa tim ugneženim sadržajem i uključuju na osnovu vašeg veb sajta na vašem mestu praćenja na osnovu vašeg kontakta u vezi sa vašim sadržajem.

Sa kim delimo vaše podatke

Predloženi tekst: Ako tražite resetovanje lozinke, vaša IP adresa će biti uključena u e-poštu resetovanja.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Predloženi tekst: Ukoliko ostavite komentar, taj komentar i njegovi meta podaci se čuvaju neograničeno. Ovo je zato da bismo mogli prepoznati i automatski odobrili sve komentare koje je usledilo umesto da ih držimo u redu za pregled.

Za korisnike koji se registruju na naše veb mesto (ukoliko ih ima), takođe čuvamo lične informacije koje se dostavljaju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, urede ili obrišu svoje lične podatke bilo kada (izuzev što ne mogu da promeni svoje korisničko ime). Upravnici veb mesta takođe mogu da vide i urede te informacije.

Koja prava imate u odnosu na vaše podatke

Predloženi tekst: Ako imate nalog na ovom veb mestu, ili ste ostavili komentare, možete da zahtevate da primite podatke sa izvezenim ličnim podacima koje držimo o vama uključivši bilo koje podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete da zahtevate da obrišemo bilo koje lične podatke koje držimo o vama. To ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni da držimo zbog administrativnih, pravnih ili bezbedonosnih razloga.

Gde šalimo vaše podatke

Predloženi tekst: Komentari posetilaca mogu da budu provereni kroz uslugu automatskog prepoznavanje nepoželjnih.