Nova dimenzija života

Uplovite sa nama u novu životnu avanturu!

DVORIŠTA
0 ari
ETAŽE
0
KORISNIKA
0
KOMFORNIH SOBA
0

Mediji o nama

Nova dimenzija života

O nama

Dom „Pet zvezdica“ prvi je privatni, namenski građen dom za smeštaj i negu starijih lica u Kragujevcu. U pitanju je objekat luks kategorije koji će u svakom smislu pratiti zapadnoevropske standarde – kako u pogledu izgradnje i opremljenosti, tako i u pogledu kvaliteta pružanja usluga i odnosa prema korisnicima.

Naši napori imaju za cilj podizanje kvaliteta pružanja usluge domskog smeštaja u odnosu na aktuelni standard u Srbiji. Naša misija je da ponudimo kvalitet smeštaja i uslugu koja je bolja, kompletnija i sadržajnija od usluga koje se pružaju u najskupljim i najboljim domovima na teritoriji Republike Srbije, a sve to po pristupačnim cenama za takav nivo kvaliteta.

Nova dimenzija života

Smeštaj

Dom „Pet zvezdica“ imaće površinu od 2000m2, 4 etaže i predviđen je za smeštaj 100 korisnika. Smeštajni kapacitet činiće luksuzne i komforne sobe – jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne.

Svaka jednokrevetna i dvokrevetna soba imaće svoje kupatilo, dok će trokrevetne, koje će biti namenjene nepokretnim korisnicima, deliti kupatilo – jedno na dve sobe.

Sobe će biti moderno i elegantno opremljene. U zavisnosti od potreba, korisnici će na raspolaganju imati klasične krevete sa dušecima od memorijske pene ili električne, zglobne medicinske krevete sa antidekubitnim dušecima. Udobnost boravka u sobama upotpunjavaće i drugi nameštaj uz koji će praćenje omiljenih TV programa, rad na laptopu ili čitanje knjiga i novina biti ugodno.

Nova dimenzija života

USLUGE

Postani korisnik

postani-korisnik

Nova dimenzija života

BLOG

Nova dimenzija života

Lokacija

Ono što „Pet zvezdica“ izdvaja od ostalih domova u okruženju je svakako sam položaj. Lokacija na kojoj će dom biti izgrađen smeštena je u Kragujevcu, u srcu Šumadije, na Košutnjačkom visu koji se smatra zelenim plućima grada. 100 hektara šume štitiće naš dom.od gradske vreve i gužve, zbog čega ćete steći utisak da ste daleko od gradske sredine. Ipak, lokacija je udaljena svega 3km od gradskog jezgra i povezana je bulevarima sa svim značajnim gradskim institucijama i ustanovama, čineći ih veoma pristupačnim.