Blog

Showroom Pet zvezdica je spreman!

Na Košutnjačkom visu živo je i užurbano!

Na našem gradilištu radovi se odvijaju punim intenzitetom. Uskoro će objekat našeg doma zasijati punim sjajem, sjajem sa pet zvezdica.

Izrazito važan projekat koji realizuje lokalna samouprava, a koji se tiče izgradnje potpuno novog puta sa pešačkim stazama i uličnim osvetljenjem, takođe se privodi kraju. Završetak ove investicije učiniće da pristup našem domu bude veoma efikasan i udoban.

Ipak, u ovom trenutku možda i najinteresantnija informacija za sve vas je činjenica da je Showroom Pet zvezdica spreman i otvoren! U objektu na ulazu u gradilište opremili smo salu za sastanke sa pokaznom sobom koja pruža priliku da svako doživi makar delić ambijenta budućeg doma uz kafu i razgovor sa članovima našeg tima.

Pišite nam ili nas pozovite i zakažite svoju posetu!

Postani korisnik

postani-korisnik

Srodne teme

Otvorene rezervacije

Zbog velikog interesovanja, Dom za starija lica Pet zvezdica započeo je sa rezervacijama smeštaja. Osim mogućnosti da na vreme obezbedite mesto u najsavremenijem domu za starije, rane rezervacije donose još

Detaljnije

Završna faza radova

Dolazak lepšeg, pravog prolećnog vremena, donosi i lepe novosti sa gradilišta „Pet zvezdica“. U ovom trenutku stepen završenosti našeg objekta je oko 70%. Nakon završetka grubih građevinskih, poodmakli su i

Detaljnije