Blog

Otvorene rezervacije

Zbog velikog interesovanja, Dom za starija lica Pet zvezdica započeo je sa rezervacijama smeštaja. Osim mogućnosti da na vreme obezbedite mesto u najsavremenijem domu za starije, rane rezervacije donose još neke benefite. Jedan od najvažnijih benefita svakako je akcijska cena u prvih godinu dana smeštaja. Ukoliko rezervaciju izvršite na vreme, veća je i mogućnost izbora sobe koja vam najviše odgovara.

Naš tim stoji vam na raspolaganju za sva pitanja i informacije u vezi sa procedurom rezervacije smeštaja!

A u okviru našeg kompleksa veoma je užurbano. Završni radovi unutar objekta su pri kraju, a u toku su i radovi na uređenju partera.

Fantastična novost je da je saobraćajnica koja vodi do doma asfaltirana i povezana sa Južnom obilaznicom što pristup našem kompleksu čini veoma efikasnim. Čitav kraj zasijao je sasvim novim sjajem. Pešačke staze i ulična rasveta doneće više bezbednosti i udobnosti svim stanovnicima Košutnjačkog visa, ali i našim budućim korisnicima.

Postani korisnik

postani-korisnik

Srodne teme

Završna faza radova

Dolazak lepšeg, pravog prolećnog vremena, donosi i lepe novosti sa gradilišta „Pet zvezdica“. U ovom trenutku stepen završenosti našeg objekta je oko 70%. Nakon završetka grubih građevinskih, poodmakli su i

Detaljnije

Showroom Pet zvezdica je spreman!

Na Košutnjačkom visu živo je i užurbano! Na našem gradilištu radovi se odvijaju punim intenzitetom. Uskoro će objekat našeg doma zasijati punim sjajem, sjajem sa pet zvezdica. Izrazito važan projekat

Detaljnije